Bli medlem

Välj ett medlemskap som passar dig!
Välkommen in i gänget!
Det finns flera typer av medlemskap – välj det som passar dig! Välkommen!

Huvud-
medlemskap

Som medlem är du med och stödjer islandshästens utveckling i Sverige, såväl som härlig fritidshäst till imponerande tävlingshäst. Ditt bidrag betyder mycket för oss och vi välkomnar alla i gemenskapen runt vår fantastiska häst. 

Som medlem får du den populära medlemstidningen ”Islandshästen”, tillgång till WorldFengur samt 5% i premierrabatt på Agrias enskilda hästförsäkringar. För att tävla måste du vara huvudmedlem. Det ingår en kollektiv olycksfallsförsäkring i medlemskapet.

Medlemsavgifter

Senior: 600 kr

Junior: 275 kr (upp till 18 år)

Familjemedlem: 775 kr/familj

Den största delen av medlemsavgifterna går direkt till SIF. Medlemskapet gäller per kalenderår, från januari till december.

Som huvudmedlem har du möjlighet att administrera ditt medlemskap samt beställa ryttarlicens som du behöver när du ska tävla via IdrottOnline. Här kan du läsa mer om IdrottOnline och medlemskap.

Har du några ytterligare frågor kring medlemskap och IdrottOnline vänligen kontakta:

Kassör Carina Ivarsson
carina.ivarsson@elajo.se

IdrottOnline
Sponsorvän

Har du ett barnbarn som tävlar eller stickar du Islandströjor och vill sälja dem på våra tävlingar? Då är sponsorvän kanske något för dig!

Vi är väldigt glada över att ha så många vänner som stöttar vår klubb! Det här medlemskapet är för dig som vill stötta oss, men som inte är intresserad av ett huvudmedlemskap i SIF.

Det kostar 150 kr per kalenderår. Betala in till vårt BG 5701-7378. Märk inbetalningen med ditt namn. Tusen tack!

STROKKUR
ISLANDSHÄSTFÖRENING

Vi brinner för islandshästen och islandshästtävlingar.
© 2016 Strokkur Islandshästförening.
Följ oss